Over maritimesolutions.nl

Maritimesolutions.nl is opgericht door Eric Bueving die al vanaf jonge leeftijd een passie heeft ontwikkeld voor de maritieme industrie en met 30+ jaar veel ervaring heeft opgedaan vanuit diverse disciplines en functies.

De afgelopen jaren heeft Eric onder de bedrijfsnaam ‘Werf Amsterdam‘ (www.werfamsterdam.nl) in Amsterdam en omgeving veel scheepseigenaren ondersteund in hun onderhoud- en reparatie vraagstukken en daarbij ook een groot aantal vaartuigen omgebouwd naar elektrische aandrijvingen.

Gaandeweg werden de ambities en doelstellingen door Eric bijgesteld en is er besloten om onder de naam ‘maritimesolutions.nl’ verder te gaan om hiermee nog gerichter en beter de scheepseigenaren te ondersteunen in hun vraagstukken op gebied van duurzaamheid, voortstuwing en energievoorziening.

Werf Amsterdam is nog steeds gevestigd in Amsterdam (Houthavens) en wordt gecontinueerd door Suzanne Hansen.

Maritimesolutions.nl is een kleine onderneming met ambitie! We zijn nu nog een netwerk bedrijf waarbij er op projectbasis met andere maritieme professionals wordt samengewerkt, maar we werken hard aan nieuwe bedrijfslocatie en het aantrekken van andere techneuten en specialisten die een passie hebben voor het verduurzamen van de maritieme sector!