Diensten en leveringen

Onderzoek, Advies en Projectbegeleiding

We ondersteunen scheepseigenaren, leveranciers en werven met het in kaart brengen en realiseren van hun ambities om schepen te verduurzamen. We bepalen per case welke opties en technieken de beste balans biedt tussen kosten, baten en operationele aspecten. Dit doen we door eerst in kaart te brengen wat de wensen, eisen en mogelijkheden zijn. voeren analysis en simulaties uit om te bepalen wat het effect is van deze opties en rekenen door wat de financiële en operationele implicaties zijn.

Door onze interdisciplinaire expertise op gebied van refit en conversie projecten zijn wij heel goed in staat om project risico’s te identificeren, af te dekken en op te lossen. Hiermee vormen we de schakel tussen scheepseigenaren, leveranciers en werven en maken we het verschil tussen ‘installatie’ en integratie!

Leveren en integreren van ‘Power Products’

Het minimaliseren van de energie consumptie aan boord van een schip speelt een cruciale rol in reduceren van emissies. Om dit te bereiken moeten ook de systemen gerelateerd aan ‘power and propulsion‘ goed gedimensioneerd en op elkaar afgestemd zijn. Daarom leveren we en integreren we uitgebreide range aan ‘Power Products‘. Dit omvat elektrische- en hybride aandrijvingen, generatoren, vermogensregelingen, accupakketten, omvormers, acculaders en schakelmaterialen.

Onderhoud en reparatie van “Power and Propulsion’ systemen

Preventief en correctief onderhoud aan de motoren, generatoren, pompen, CV installaties, hydraulische systemen bepalen in grote mate niet alleen de betrouwbaarheid van een schip, maar draagt ook bij in het reduceren van emissies. Als onderdeel in onze ambities om schepen schoner te maken verzorgen wij ook deze services.